Welkom bij Nieuweboer Architecten

Geschiedenis
Nieuweboer Architecten is een middelgroot architectenbureau welke in 1977 is opgericht door Bob Nieuweboer en Wil Raven. Martin van Santen, vanaf het begin werkzaam bij het bureau, voerde sinds 1999 de directie. Door de modernisering en de groei van het bedrijf voldeed het oude pand aan de Dorpsstraat te Wervershoof niet meer aan de wensen van die tijd. In eigen beheer werd een nieuw pand ontworpen te Zwaagdijk-Oost, welke begin 2009 werd betrokken. In februari 2019 is wederom een nieuwe stap gezet en is het bureau gefuseerd met Tom Valks Architecten BNA. Per 1 januari 2021 is het bureau overgenomen door Tom Valks en voert hij directie.

BNA
Nieuweboer Architecten is een door de BNA erkend bureau, wat inhoudt dat we de verantwoordelijkheid, integriteit en professionaliteit volgens de BNA gedragscode in acht nemen.

Opdrachtgevers
Naast de particuliere sector, voeren wij opdrachten uit voor bedrijven, woningbouwverenigingen, aannemers en beleggers. Dit kan op kleine- of op grote schaal, in zowel volledige- als deelopdrachten.

Organisatie
Nieuweboer Architecten wordt geleid door  Tom Valks. Daarnaast telt het bureau een architect, een projectleider, een bestekschrijver/tekenaar, drie bouwkundig tekenaars, een ontwerper en een administratieve kracht. De professionele kennis en ervaring binnen dit team zorgt ervoor dat het bouwproces van zowel kleine als grote projecten, van begin tot het einde, in goede handen is.

Reproservice
Wij beschikken over de mogelijkheden voor het inscannen, plotten en vouwen van groot en klein formaat tekeningen. Indien u hier gebruik van wenst te maken, kunt u contact met ons opnemen.