Bureau2019-02-04T22:15:34+00:00

Welkom bij Nieuweboer Architecten

Geschiedenis
Nieuweboer Architecten is een middelgroot Architectenbureau met veel ervaring en een lange geschiedenis. Het bureau is opgericht door Bob Nieuweboer en Wil Raven in 1977 en was aanvankelijk gevestigd in Wervershoof, Noord Holland. Sinds 2009 is het architecten bureau gevestigd op het WFO terrein te Zwaagdijk Oost in het eigen ontworpen pand. In 2019 is het bureau gefuseerd met Tom Valks Architecten bna We zijn in totaal met 11 medewerkers en zijn binnen verschillende disciplines actief.

BNA
Nieuweboer Architecten is een BNA erkend bureau, wat inhoudt dat we de verantwoordelijkheid, integriteit en professionaliteit volgens de BNA gedragscode in acht nemen. We onderscheiden ons hiermee in de markt als verantwoordelijke, integere en professionele dienstverleners. Het inhoudelijk fundament van het bureaukeurmerk is de BNA-gedragscode Verantwoordelijkheid, Integriteit en Professionaliteit.

Opdrachtgevers
We werken voor verschillende opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk. Dit kunnen bedrijven, woningbouwverenigingen, aannemers of beleggers zijn. We werken  zowel op kleine als grote schaal, voor zowel volledige- als deelopdrachten.

Organisatie

Nieuweboer Architecten bv bna wordt geleid door de directie Martin van Santen en Tom Valks, welke het technisch team en het ontwerp team aansturen. Naast hen telt het bureau een architect medewerker, een projectleider, een besteksschrijver/ tekenaar, drie tekenaars, een assistent ontwerper en twee personen in ondersteunende functies. De opbouw van het bureau zorgt ervoor dat we zowel voor grote projecten als voor kleinere projecten geschikt zijn qua omvang en kennis.