Project Description

Personeelsuitje: Expeditie Robinson en moordspeldiner

Afgelopen weekend was ons jaarlijkse personeelsuitje. Om 12.30 werd er verzameld in het prachtige Schoorl bij het activiteitenbureau De jongens uit Schoorl. Nog geen half uur later waanden we ons in de rimboe en rtl-4 stemming op robinson-eiland. Gelukkig was het weer tropisch, net als de stemming op Robinson-eiland.

De eerste activiteit stond in het teken van expeditie Robinson, hier namen drie teams het tegen elkaar op in de strijd om de titel Expeditie Nieuweboer 2022. Helaas verloor team Nick en Simon de expeditie, zij moeten naar afvallers eiland. Maar wij verwachten hun sterker terug met het volgende personeelsuitje. Uiteindelijk ging team Rood naar huis met de duidelijke overwinning. Hierna hebben we heerlijk nagezeten in de strandtent van de jongens uit Schoorl. Een geslaagde eerste activiteit.

Na het uitgebreid nazitten en nabespreken van de eerste expeditie zijn we doorgereisd naar Alkmaar naar de Heeren van Sonoy om daar een moordspeldiner te spelen. Onder leiding van de spelleider werd onze Lowie aangewezen als beste acteur van de avond, voor Lowie ligt dus een rol in de eerst volgende bond film in het verschiet. Dave, Mandy en Harry bleken de beste speurneuzen en Henk de moordenaar! Een goed plot voor een nieuwe Sherlock Holmes film dus.

Al met al een geslaagd personeelsuitje, we bedanken iedereen voor de gezelligheid en op naar volgend jaar met het leukste team: Nieuweboer Architecten.