nieuwbouw appartementen Uitgeest2019-05-01T08:00:56+00:00

Project Description

Nieuwbouw appartementen Uitgeest

Het appartementencomplex vormt het sluitstuk van een ellipsvormig groen dorpsplein met rondom twee-onder-één-kapwoningen. Langs het complex loopt aan de ene zijde water en aan de andere zijde de ontsluitingsweg van het dorpsplein. Beide elementen hebben invloed gehad op de waaiervorm van het appartementencomplex.

De waaiervorm zorgt ervoor dat alle appartementen worden voorzien van voldoende daglicht en biedt een open verbinding met het groen in de omgeving. De balkons bieden voldoende ruimte voor de inwoners om hier gebruik van te maken en van het uitzicht te genieten.

Opdrachtgever
Nelis Koelman BV

Ontwerpteam
Martin van Santen
Henk Luttje

Locatie
Waldijk
Uitgeest

Oplevering
2005

Aannemer
Arjan Koelman BV
Haarlem

Foto’s
Nelis Koelman BV

Project Details