Project van de maand:
januari

Bedrijfspand Groenhart

Voor opdrachtgever Stabo Bouw Blokker hebben we een nieuw ontwerp ontwikkeld voor het bedrijfspand van Groenhart Group B.V. Het pand komt op bedrijventerrein Zevenhuis en is een van de velen ontwerpen van Nieuweboer Architecten die worden gerealiseerd op Zevenhuis. Zo ontwierpen we bijvoorbeeld eerder al het nieuwe bedrijfspand van Batenburg DIGIT & het nieuwe bedrijfspand van Beemster Logistiek op Zevenhuis. Hiernaast hebben wij nog meer lopende projecten op Zevenhuis, benieuwd geworden naar deze projecten? Kijk dan even op onze projectpagina.

Het pand dient als één van de vele ijzer, gereedschappen en materieel bouwmarkten van Groenhart Group B.V. Het ontwerp wordt opgebouwd vanuit een betonplint die wordt opgevolgd door een afwisseling van sandwichpanelen en puntprofielen in de gevel. De afwisseling in ritmiek tussen sandwichpaneel, puntprofiel en glas zorgen voor een passende, moderne look en -feel bij het ontwerp. Daarnaast draagt ook de kleurstelling van de panelen, puntprofielen en andere gevelelementen in het ontwerp bij aan deze look en -feel.

De oplevering van het pand staat gepland in 2024 en wordt uitgevoerd door Stabo Bouw Blokker B.V. we zijn trots om weer een ontwerp op Zevenhuis te kunnen realiseren en kijken uit naar een succesvolle bouw van ons ontwerp.

Opdrachtgever
Stabo Bouw Blokker B.V.

Gebruiker
Groenhart Group B.V.

Ontwerpteam

Tom Valks, Lowie van der Voort, Mandy Wormsbecher

Locatie
Bedrijventerrein Zevenhuis, Hoorn

Oplevering
2024

Visualisaties
Visser 3D Design

Fotos