bedrijfsruimte De Goorn2019-05-01T08:30:38+00:00

Project Description

Bedrijfsruimte De Goorn

De opdrachtgever is een bedrijf die stalen systeemvloeren levert. Dit resulteerde in een ontwerp, waarbij systeemvloeren een hoofdrol spelen. Hierbij was het idee dat de vloeren los kwamen te liggen ten opzichte van de gevel.

De gevel bestaat uit een losse raamverdeling en dient als een soort schil. Rondom de entree is veel glas toegepast, waardoor de systeemvloeren zichtbaar zijn van buitenaf. Het product dient op deze manier als een visitekaartje. De voorgevel is uitgevoerd in een rode handvorm metselsteen, zodat het pand goed aansluit bij de naastgelegen bedrijfsgebouwen.

Opdrachtgever
Blom Vastgoed

Ontwerpteam
Martin van Santen
Henk Luttje

Locatie
De Leet
De Goorn

Oplevering
2013

Aannemer
Ooms Bouw & Ontwikkeling BV
Scharwoude

Foto’s
Blom Vastgoed

Project Details

Categories: