Project van de maand:
Mei

Bedrijvenpark Agriport

Deze maand is het bedrijvenpark Agriport van Burcht Vastgoed verkozen tot project van de maand.  Het bedrijvenpark wordt gerealiseerd naast de A7 op het bedrijventerrein Agriport. In totaal wordt er circa 11.000 aan bedrijfsunitts gebouwd. Het plan bestaat uit 6 verschillende blokken met in totaal 144 units. Via de webpagina van het project kun je meer info vinden over de verkoop van de bedrijfsunits: https://www.bedrijvenparkagriport.nl/.

De verschillende blokken met units beschikken over een eensgezind ontwerp waarbij één van de blokken over twee verhoogde kopunits beschikt. Verder zijn de units identiek waardoor over het gehele bedrijventerrein een eensgezind bedrijvenpark ontstaat. Het ontwerp van de gevels ontstaat vanuit de kopunits waarna zich een afwisseling van een terug liggend geveldeel en een naar voren liggend geveldeel vormt. De verticale lijnen in het ontwerp worden gevormd door het copperprofiel ter plaatse van de entree van de units. De afwisseling van overheaddeur en copperprofiel vormt in het ontwerp de onderscheiding tussen de verschillende units.

De units worden subtiel voorzien van daglicht, door de ramen boven de overheaddeuren. Daarnaast beschikken de kopunits ook over kozijnen geplaatst in de zijgevels van de units.

Interesse ? Kijk dan vooral op de website van het bedrijvenpark agriport!

Opdrachtgever
Burcht Vastgoed

Ontwerpteam
Tom Valks
Lowie van der Voort
Noah van Wieringen

Locatie
Agriport, Middenmeer

Oplevering
2022

Visualisaties
Visser 3D Design

Fotos