bedrijfsinterieur Enkhuizen2019-05-09T15:18:00+00:00

Project Description

Bedrijfsinterieur Enkhuizen

Door een bedrijfsfusie was er behoefte aan meer werkplekken, waarbij de ambitie bestond om een kantoor te realiseren wat niet zou aanvoelen als een kantoor. Voor de uitbreiding zijn de eerste verdieping, waar voorheen een woning gevestigd was, en de begane grond samengevoegd.

Door een grote vide met rechte stalen steektrap te realiseren werd de bovenverdieping met de begane grond verbonden. Een metselwand over twee lagen zorgt, in combinatie met de stalen puien, zwarte stalen balustrade en trap voor industrieel interieur. De houten spanten op de verdieping zijn in het zicht gelaten om dit eveneens te versterken

Opdrachtgever
BijWoestenburg Enkhuizen

Ontwerpteam
Tom Valks

Styling
Eline Bakker

Locatie
Semeinszstraat
Enkhuizen

Oplevering
oktober 2018

Aannemer
CFK Bouw Enkhuizen

Foto’s
BijWoestenburg Enkhuizen

Project Details

Categories: