bedrijfsinterieur Hoorn2019-05-09T15:24:35+00:00

Project Description

Bedrijfsinterieur Hoorn

Voor BROW STUDIO in Hoorn is een representatief interieur ontworpen door het samenvoegen van drie bedrijfsunits. Akoestiek, privacy, werkcomfort, verlichting en algehele uitstraling waren hierbij belangrijke aspecten om rekening mee te houden.

Bezoekers komen binnen in een centrale ruimte met balie, vanwaar ze begeleidt worden naar de verschillende behandelruimtes. Het harde horizontale karakter van de betonstenen wanden wordt afgewisseld met verticale meranti latten. De kabelgoten hangen in het zicht aan het neutrale plafond.

Opdrachtgever
Browstudio Hoorn

Ontwerpteam
Tom Valks

Locatie
Reiger
Hoorn

Oplevering
2017

Aannemer
Kien Aannemers
Hoorn

Foto’s
Bas Zwerver Groeier

Project Details

Categories: