kantoorruimte Hoorn2019-05-09T15:26:07+00:00

Project Description

Kantoorruimte Hoorn

In het rijksmonumenten VOC pakhuis in Hoorn is een herindeling gemaakt van de eerste en tweede verdieping. Het betreft een kantoorruimte met in totaal achtenveertig werkplekken.

Bij het interieurontwerp is uitgegaan van lichte materialen en zijn de stiltewerkplekken, de pantry en vergaderruimte als lichte houten dozen in de ruimte geplaatst. Centraal door het pand loopt de hoofddraagbalk, welke in een opvallende rode (bedrijfs-) kleur is geschilderd. De balk wordt gedragen door zeven kolommen die voorzien zijn van LED verlichting met teksten, waarop de zeven pijlers van het bedrijf CG Selecties zijn verwoord.

Opdrachtgever
CG Selecties

Ontwerpteam
Tom Valks

Locatie
Pakhuisstraat
Hoorn

Oplevering
2016

Aannemer
Hooijberg BV Langedijk Bouw
Hem

Foto’s
Bas Zwerver Groeier

Project Details

Categories: