bedrijfsgebouw Tiel2019-05-01T11:22:05+00:00

Project Description

Bedrijfsgebouw Tiel

Het distributiecentrum met kantoor moest zich invoegen in een ruim opgezet groen bedrijvenpark. Om de vrachtwagens op een veilige manier voor de docks te laten manoeuvreren, is gekozen voor een toegangspoort aan de achterzijde en de uitgangspoort aan de voorzijde nabij het hoofdkantoor.

De dichte lange wand wordt aan de vijverzijde onderbroken door een pergola constructie, waaraan verlichting is gehangen als herkenning van het parkeerterrein. Het kantoor is een overstek dat staat op kolommen die door een 45° hoek een V vormen. Het expeditie kantoor van de bedrijfsruimte in het midden gelegen is markant uitgevoerd met een ronding.

Opdrachtgever
Simon Loos BV

Ontwerpteam
Martin van Santen
Henk Luttje

Locatie
Bedrijvenpark Medel
Tiel

Oplevering
2010

Aannemer
Bouwbedrijf Van de Ven
Veghel

Foto’s
Simon Loos BV

Project Details

Categories: