bedrijfsgebouw Broek op Langedijk2019-05-01T08:26:31+00:00

Project Description

Bedrijfsgebouw Broek op Langedijk

Voor de uitbreiding van dit bedrijfsgebouw had de opdrachtgever twee wensen, namelijk een uitbreiding van de opslagruimte en een uitbreiding van de kantoren met een vernieuwde entree. De oriëntatie van het bedrijfsgebouw was gericht naar de waterkant. Bij een uitbreiding zou de entree van het kantoor te ver uit het zicht komen, daarom is de entree naar voren verplaatst.

Door middel van een dakopbouw en gebruik van glas, is de entree goed zichtbaar. Aan de straatkant is het gevelvlak ruimtelijk opgedeeld door middel van uitbouwen en ophogingen. De lange wand heeft een sterk gelede vorm gekregen, die in combinatie met de vegetatie een vriendelijk gevelbeeld vormt.

Opdrachtgever
Aviateur

Ontwerpteam
Martin van Santen

Locatie
Vreekesweid
Broek op Langedijk

Oplevering
2012

Aannemer
Hecon Bouwgroep
De Goorn

Foto’s
Henk Luttje

Project Details

Categories: