verbouwing woning Andijk2019-05-10T08:09:51+00:00

Project Description

Verbouwing woning Andijk

De bestaande garage tussen de woning en het kantoor is gesloopt. Op deze ontstane ruimte wordt een moderne antraciet gekleurde uitbouw gerealiseerd. De uitbouw toont zich vanaf de straatzijde onafhankelijk, als een monoliet gesloten volume tussen de bestaande panden.

Aan de achterzijde opent het volume zich en biedt het de ruimte voor een fraai zicht en een terras. De borstwering is hoger doorgezet om het dakterras en de installaties aan het straatbeeld te onttrekken. Aan de voorzijde is de extra hoogte in borstwering benut voor het verhogen van de verdieping, hier bevindt zich de drieënhalve meter hoge wellness.

Opdrachtgever
Particulier

Ontwerpteam
Tom Valks

Locatie
Dokter d’Arnauldstraat
Andijk

Oplevering
2018

Aannemer
Feld Aannemersbedrijf
Nibbixwoud

Visuals
Tom Valks

Project Details

Categories: